-------- B-PONNY -----------

Risegårds Safir

Safir

Valack f.2008 Welshponny e:Karlsfälts Bocelli RW 108 (B)   - Breccles Minstrel Boy RW 45 (B)  
 
   Utbildningsnivå - Dressyr LA Hoppning 80cm

Han kom till ridskolan av en slump våren 2018 och passar perfekt in i verksamheten. Lätt och fin att rida med trevlig bjudning, hoppar gärna och väl. Lättsam och trevlig att pyssla med i stallet.

Går i barn-/ungdomsgrupper

------- C-PONNY -------

Bobby Jo Brown

"Bobby"

Valack f. 2011 slutmätt 136 cm imp Irland.
Bobby är en grövre modell av ponny så bär upp längre ryttare bra. Han har stora rörelser för sin storlek och har tävlat framgångsrikt med ridläraren Anna bland stora hästar där han har flertalet placeringar upp till LA dressyr. Har lite integritet i sin box så tycker bäst om att göras iordning i stallgången utanför boxen.

Sörkullens Lucifer

Lucifer

C-ponny valack f.-2011 e: Silverlea Sunseeker RNF - French Groom xx

Köptes våren 2019 av uppfödaren som gärna ville att han skulle få bo hos oss och bli skolponny. Har tävlats mycket inom hoppning upp t.om LA. Utbildad LA dressyr. Genomsnäll ponny med lite extra motor och fin bjudning. 

Går med i barn/ungdomsgrupper samt mindre vuxna.

Marko

Marko

Val f.02 Imp. Polen med okänd härstamning. 135cm
Utbildningsnivå - Dressyr LA Hoppning 80cm

Marco köptes in våren 2015. Han är en viktbärande ponny och ser ut att vara någon form av fjordingkorsning. Pigg och framåt, gillar att hoppa. Supersnäll och go i all hantering, kan dock vara svårfångad i hagen om han inte har grimma på sig och en muta kan behövas för att fånga hans intresse.

Går med i alla grupper även med mindre vuxna.

 

-------- D-PONNY --------

No Doubt

No Doubt "Dobbie"

D-ponny valack f.-2006 e: Veronas Gerswin RP - Okänd

Dobbie har vi känt nästan sedan födseln då hans tidigare matte och uppfödare Christina Crafoord är uppväxt i Mariefreds RK. Han har tävlats dressyr t.om MsvB nivå mot stora hästar, hoppning LA 110cm samt fälttävlan.
Snäll och välriden ponny med lagom motor och mycket erfarenhet att hjälpa ryttare att utveckla sin ridning. 

Går med i alla grupper. 

Ruby Boy

Ruby 
Valack f.2012 okänd härst D-ponny
Utbildningsnivå - Dressyr LA Hoppning 90cm

Köptes till ridskolan i februari 2018 och vidareutbildas samtidigt som han skolas in i verksamheten. Mycket vänlig och lättsam ponny med lagom motor och känslighet. Rejäl och bra modell. Tycker det är kul att hoppa och hoppar väl.

Går med i barn/ungdomsgrupper samt med mindre vuxna.

Taylors Joe

"Joe"

Valack f.-09 Irländsk import, okänd härst. Ca 148cm
Utbildningsnivå - Dressyr LA/FEI Hoppning 1m

Joe kom till Ekelund i september 2016 och var då bara inriden. Viktbärande och åt det lite rejälare hållet i sin typ. Väldigt snäll i all ridning och hantering men är lite känslig och ängslig. Tävlad LB dressyr mot stora hästar med elev på 66% och startat LE hoppning med elev.

Går med i Ungdoms- och vuxengrupper

Killoskhane Lady

"Killy"

Sto f.-09 Okänd härst. Import.  144cm
Utbildningsnivå - Dressyr LA/FEI Hoppning 1m

Killy kom till oss i januari 2016 då var hon ganska bra grundriden men saknade kondition och stryka/bärighet. En kanonponny som kan gå med i alla grupper med vuxna och riktigt små barn. Rejäl och viktbärande men lätt och mjuk fin att rida och väldigt snäll i all hantering.

Tävlad LB dressyr med vuxen elev på ridskolan