Vi tar emot Din häst/ponny för:

Utbildning
Försäljning
Tävling
Visning vid 3-årstest och Championat
Rehablitering/konvalecens

 

Det finns många anledningar för att lämna bort sin häst till försäljning, det kan vara känslosamt att visa hästen, sjukdom, familjeangelägenheter eller helt enkelt så att man finner det jobbigt att prata med kunderna som ringer.

Du kan då lämna Din häst till oss, vi sköter alla kontakter med spekulanter och tar hand om försäljningen efter Dina önskemål.

Kostnaden för denna tjänst tas som ett fastpris och vi tar inga % på försäljningspriset. Vi vill att Du som kund skall lita på att vi arbetar för en snabb affär där din häst inte blir stående hos oss för lång tid och att vi jobbar för att få ut ett marknadsmässigt pris för din häst.

Bildnamn Bildnamn Bildnamn Bildnamn Bildnamn Kärlek för vad vi gör..

Kontakta oss för upplägg och prisinformation så kommer vi tillsammans fram till den bästa lösningen för just dig och din häst. Du kan välja att ställa hästen hos oss i alltifrån kortare perioder till ett par månader eller mer för utbildning och visning.

Bor du i närområdet kan vi även komma till dig och hjälpa dig på "hemmaplan".

Konvalecent/Rehab
Vi tar även emot hästar som är eller har haft en skada och ska vila och bara skötas eller rehabliteras och sättas igång. För detta ändamål finns mycket kunskap och då vi har en "Horse-Traniner"är den ett mycket bra hjälpmedel att börja bygga upp hästens muskulatur igen innan man sitter upp och rider.

Priser

Tävling                   250kr ink. moms/start + ev. resa
Hästägaren ansvarar för att köra sin häst till tävlingen i tid. Att hästen är förbered och i tävlingsmässigt skick, detta gäller även hästens utrustning.
Ryttaren (Vi) ansvarar för att vara i tid och förbered med klädsel och program.      

Utbildning/Försäljning          9.500kr ink. moms/månad (4veckor)
Då ingår daglig skötsel av hästen. Mockning, strö och foder*. Motionsridning och utbildning. Film och annons. Visning av hästen för spekulanter.

Rehablitering/konvalecens efter överenskommelse ink. moms/månad. Då ingår daglig skötsel av hästen. Mockning, strö och foder*. Träning på Horse-Traniner eller annat efter behov/önskemål.

* Endast foder som finns i vårt ordinarie utbud