Rangun

Rangun

Valack f.-02 e:Rosentänzer - Panchero Import Tyskland ca 169cm

Han var Maddes häst under hela 9år, köptes in som 5åring och de tog sig tillsammans hela vägen till placering i MsvA/PSG. En mycket speciell häst med en hel del nerv och inte helt lättriden även om han var väldigt snäll och godmodig. Behärskade en fin passage och byten ner i vart annat innan han såldes i maj 2016. 

Arrobell

Arrobell
Hingst f. - 91 e: Anart - Stove Friend  Ca: 164cm
Vi har alla tävlat vår fina hingst och lärmomästare. Madeleine till och med St. George med bland annat placering på JSM 2006 hos Willands RF, vinst på Strömsholmstävlingarna 2006, final i YR Krafftcupen på Djursholms Elittävling 2007. Sofia har tävlat några MsvB klasser med placeringar och vinster. Ann har tävlat honom upp till och med SB:1 som de debuterade tillsammans under 2010.
Arrobell var är en mycket snäll och trevlig hingst. Han har under tiden hos oss haft en del ston och även vi har betäckt egna ston där alla avkommor blivit klass 1 på fölmönstring.

Han lämnade oss pga sjukdom och ålder sommaren 2015 - evigt saknad <3

Bell's Poseidon

Poseidon

Val. Brun, bläs, fyra vita strumpor. 
F- 2008 e: ArroBell - Troll 660 - Curacao xx - Iliad

Poseidon föddes på Ekelund och är vår andra avkomma efter Arrobell. Han var en häst med mycket stora gångarter och ett känsligt psyke. Fick sadeltvång som skapade en del problem och det kom och gick.
Växte mycket ojämnt under hela sin uppväxt och fick problem med sina framhovar som det senare visade sig att han fått hovbenssänkning i. Pga detta och andra åkommor valde vi hösten 2013 att låta honom vandra vidare till Trappalanda.

Poäng vid fölmönstring: 8-8-8-8-9-7 = 48p Klass 1

Limited Edition

Limited Edition
Valack f.- 2005 e: Londonderry - Graf Sponeck

Limit köptes in som mycket lovande 3-åring. Stora luftiga gångarter till en vacker stor och utycksfull häst på 175cm.

Tävlades t.om MsvC med mycket ojämna resultat av vilka vi skulle få veta anledningen långt senare.
Efter många och långa perioder av behandligar, operationer och träning för att bygga upp honom togs till slut det jobbiga beslutet att ta bort honom hösten 2012. Det visade sig då att han hade en fraktur på lårbenets spets, något han mer stor sannolikhet haft ändå sedan vi köpt honom.

Gaia

Gaia 
Sto f.- 2000 e: Troll 660 - Curacao - Iliad
Egen uppfödning undan vårt fina sto Trischa.

Gaia verkade som avelsto hos oss på Ekelund pga en skada hon fick som unghäst höll hon inte för någon hårdare träning/trävling. Såldes som promenadhäst då vi tagit en paus i avelsbiten.
Hon gav oss flera fina avkommor:
Demeter f.- 2007
Bell's Poseidon f.- 2008
Bell's Melete f.- 2010

Helios

Helios
Valack f.-2000 e: Troll 660 - Epson
Egen uppfödning undan Anns fina Elektra.

Helios kastrerades sent som 4-åring då vi först hoppades på ett hingstämne men då han visade sig klapp-hingst blev det även operation. Madde fick därefter överta utbildningen av honom och tillsammans har de tävlat t.om MsvB dressyr och han hoppades även en hel del.

Såldes 200?

Rangun

Arrobell

Bell's Poseidon

Limited Edition

Gaia

Helios